- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
Na kinél hogy muzsikál a 18.1-es Serena?
-
Just_Reboot
addikt
Cinnamonon hogy tudok wifit osztani? A net kábelről jön ezt a netet kellene megosztani wifiként laposról.
-
Just_Reboot
addikt
A mint 18 cinnamon mennyire ideális android romot forgatni? Debiant ajánlották, de az valami förtelelm.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Just_Reboot #6449 üzenetére
Privatban akartam, ha megkérem a topikgazdát törölné?
-
Just_Reboot
addikt
Linux Mint Cinnamon van fent a gépen, melyek azok az alkalmazások amiket büntetlenül el lehet távolítani? Tehát nem lét fontosságú a rendszer számára.
-
Just_Reboot
addikt
Cinnamon-hoz honnan tudok témákat letölteni?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Just_Reboot #6386 üzenetére
Inkább letöröltem a pics@ba.
-
Just_Reboot
addikt
Segítség! Véletlen bekapcsoltam a screen readert és most sehogy sem tudom kikapcsolni. Hol lehet? Nagyon idegesít mert mindent felolvas.
-
Just_Reboot
addikt
Nem ugyan az a mint-Y-dark téma van a 18-as Mint Cinnamon és az Xcfe kiadásokban?
-
Just_Reboot
addikt
Tudok ajánlani valami jó képszerkesztő programot?
-
Just_Reboot
addikt
De igen.
A terminál mostmár megy, de az android sdk-t nem tudom felrakni. Eddig csak leszedtem a szoftverközpontból az openjdk7-et, de ez mostmár nincs benne, van helyette 8 meg 9 de ezekkel nem akar elindulni az sdk telepítése. Ezt írja:
Unrecognized VM option 'MaxPermSize=350'
Error: Could not create the Java Virtual Machine.
Error: A fiatal exception has occurred. Program will exit. -
Just_Reboot
addikt
válasz
Dr.FantastiK #6100 üzenetére
Onnan is próbáltam.
-
Just_Reboot
addikt
Felraktam a 18-as mint cinnamone verzióját, de akármit csinálok nem működik a terminál. Valakinek van ötlete hogy miért?
-
Just_Reboot
addikt
Mint 18-ból mikor lesz Xcfe verzió?
-
Just_Reboot
addikt
Lehet hogy volt már, de mi a különbség a különböző Mint disztrók között? Xcfe, Mate, Ciannmon, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest