- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
Igen, ez volt az egyik hibája. Erre mondtam egy kézi letiltást, de azt meg minden indításkor visszakapcsolta. De más hibák is vannak sajnos a linuxmint XFCE 14-es verzióban. Már megcsináltam szinte mindet. Már csak a menü-szerkesztéssel bajlódok, mert a Főmenü opcióval nem lehet mindent szerkeszteni.
-
buta29030
tag
Én nem vagyok troll, nekem a Firefox valóban másképpen viselkedett, de már megoldottam, köszönöm. Egyébként nem ugyanaz. Van benne hiba. Például ha több lap van nyitva és bezárod a Firefoxot, akkor kérdez. Dacára annak, hogy be van állítva ne kérdezzen. Sőt, hiába mondod neki, hogy legközelebb ezt ne csinálja, akkor is csinálja. Megpróbáltam az about:config-ban átállítani ezt: browser.showQuitWarning true-ról false-ra. Sajnos a következő indításra visszakapcsolja. Van még a helyesírással kapcsolatos és egyéb hibája is. Nem akarom most részletezni, hogy még milyen hibákat találtam benne, elég az hozzá, hogy ez a linuxmintes fordítás hemzseg a hibáktól. Én nem tudom miért gondoljátok azt kapásból, hogy ugyanolyan, amikor sajnos nem.
-
buta29030
tag
Szeretném lecserélni a linuxmint saját firefoxát az ubuntus firefoxra. Sajnos ez nem megy könnyen. Aki csinált már ilyent leírhatná a lépéseket.
-
buta29030
tag
Persze, ez egy régebbi inteles alaplap, alaplapi videokártyával. Minden ugyanaz, de valahogy mégis lassabb a mintes. Persze megmérni nem tudom. Nincs is stopperem. De biztos, hogy lassabb. Lehet emiatt fogok mégis ubuntuzni? Nem az a fél (vagy csak negyed?) másodperc, de valahogy idegesít. Jó lenne megszüntetni és akkor nagyon meg lennék elégedve ezzel a rendszerrel.
-
buta29030
tag
-
buta29030
tag
Ez lenne az?
Még egy kérdés: Neked mennyire gyors ez az oprendszer? Nekem sokkal lassabbnak tűnik mint a rendes Ubuntu. (Az kb olyan sebességű mint a Windows XP.) Ott ha kattintok, azonnal megtörténik a reakció. Itt (ha gyorsan számolok) akár háromig is el tudok számolni, mire lesz valami.
-
buta29030
tag
Valami tipp esetleg? Van egyáltalán olyan akinek ez már sikerült?
-
buta29030
tag
Hogyan lehet a Cinnamon alá bevarázsolni új tálca-alkalmazást? letöltöm, berakom a helyére, újraindítom a Cinnamont, megjelenik, beikszelem és nem történik semmi. Nem lesz a tálcán. Ha nem így, akkor hogyan kellene csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest