- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodor0410
tag
válasz
spammer #2853 üzenetére
Találtam egy ilyet:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="splash quiet acpi_backlight=vendor acpi_osi=Linux"
Úgy működik, hogy nincs csúszka ha nyomkodom a gombot, viszont a panelhez hozzáadtam a fényerő állítást és ha ott egérrel húzgálom fel-le, akkor változik a fényerő, viszont a maximum fényerő annyi, mint a minimum és ha teljesen lehúzom, akkor eltűnik minden, korom fekete a képernyő.
Ez így jó megoldás, csak annyi, hogy hogy tudom beállítani hogy a maximum fényerő az maximum legyen és ha lehúzom akkor legyen a minimum?
Köszi előre is!
-
fodor0410
tag
válasz
spammer #2853 üzenetére
Sajnos egyik sem működik. Módosítottam, mentettem, frissítettem a grub-ot, újraindítottam a gépet, de semmi. Volt hogy a csúszka sem jelent meg hiába nyomkodtam. A video-s parancsoknál visszajött a csúszka, mozog de nincs változás a fényerőben. Ahol hagyom a csúszkát olyan fényerő lesz újraindítás után.
Mi lehet a baj? :S -
fodor0410
tag
Sziasztok!
A kis netbook-omon Linux Mint oprendszer van. Nagyon jó, gyors. Viszont a gépen van fényerő +/- gomb, de nem csinál semmit. Nyomogatom, a képernyőn mozog a csúszka, de nem változik semmi.
Hogy lehetne orvosolni a problémát, mit kell esetleg telepíteni hozzá?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest