- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Szia!
Köszi a választ, ez a parancs megoldotta:
sudo apt-get --purge autoremove virtualbox-guest-*
Igaz azóta alapból némítva indul a gép na m1, remélem más gondom nem lesz belőle.
--geometry is bejött mert terminatorral is működik, szóval köszi.
Első kérdésre nincs valami ötleted? /cpou freki állítás/ -
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Telepítettem egy mint 17.2-t xfcevel 3 problémám lenne:
1.: panelre kitettem egy cpu-információk nevezetű elemet, amit ha megnyitok lehetne állítani a magok órajelét a legördülő sávból plusz az irányelveket a gond az hogy hiába állítom én át a frekvenciát vagy az irányelvet pl 800 MHzre vagy powersavre, nem marad úgy, legalábbis ha ránézek akkor vándorol a freki feljebb szépen, mit kell csinálnom hogy jó legyen?
2.: indulásnál mindig kapok egy hibaüzenetet, hogy tudnám eltüntetni?
"VboxClient: the VirtualBox kernel service is not running. Exiting."3.: beállítottam hogy egy terminálablak /ha számít a terminatorról van szó/ automatikusan induljon bekapcsolásnál szóval belépek és az megnyílik magától ez oké, olyan kérdésem lenne még hogy hogyan érhetném el hogy az alak középen legyen? vízszintesen és függőlegesen is középen legyen, ne a képernő bal felső sarkában.
-
beloadjoker
őstag
válasz
ubyegon2 #3166 üzenetére
De sajnos 1 órája is kellett volna egy két cucc kaliról amit enm tettem fel.. szóval nyargalok is vissza kali+xfce 4.10re szerintem, de egyébként nagyon jó kis rendszer ez a mint, lesz gép amin ezt fogom használni szerintem szinte minden fentvan alapból ami kell, vagyis tényleg csak fel kell dobni és lehet is használni, és egy ilyen gyengébb régibb gépen is mint thinkpad x200 cinnamonal szépen fut /p8600 4gb ram/
-
beloadjoker
őstag
-
-
beloadjoker
őstag
Na megint újraraktam a gépemet remélem most nem száll el majd a net hirtelen, itt van amit a rendszer telepítése óta csináltam /minden/, most két nap teszt addig semmi mást nem fogok feltenni, és ha "megmarad a net" akkor mehet fel a többi
pastebin: [link]
-
-
beloadjoker
őstag
-
beloadjoker
őstag
*router és modem resin esett át, gép wifije nem rossz mert bebootoltam egy másik linuxal és úgy van netem..
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Olyan problémám lenne hogy egyszerűen nincs net a laptopon amire mintet tettem
Szóval tegnap este feltettem, lefrissítettem, minden oké, /természetesen volt net kábellel és wifivel is/
Ma is volt net úgy 20 perccel ezelőttig, de egyszer csak eltűnt, tudok csatlakozni wifin ha bedugom a kábelt kiírja hogy csatlakozott wifin is tudok csatlakozni is, de nincs netem, pingelni próbálok de az írtja hogy unknown host és sehogy enm tudom életre kelteni, szóval van valami ötletetek? volt már resi, szoftveres kikapcs /wifi/ hardveres kikapcs szintén wifi de semmi nem jött be, mintem először van lehet elszúrok valami tök alap dolgot,
Szóval valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged