- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Olyan problémám lenne hogy egyszerűen nincs net a laptopon amire mintet tettem
Szóval tegnap este feltettem, lefrissítettem, minden oké, /természetesen volt net kábellel és wifivel is/
Ma is volt net úgy 20 perccel ezelőttig, de egyszer csak eltűnt, tudok csatlakozni wifin ha bedugom a kábelt kiírja hogy csatlakozott wifin is tudok csatlakozni is, de nincs netem, pingelni próbálok de az írtja hogy unknown host és sehogy enm tudom életre kelteni, szóval van valami ötletetek? volt már resi, szoftveres kikapcs /wifi/ hardveres kikapcs szintén wifi de semmi nem jött be, mintem először van lehet elszúrok valami tök alap dolgot,
Szóval valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest