- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz
King Unique #2873 üzenetére
Kösz. Csak egy Win lesz, a 7-est lecserélem 8,1-re, az mellé megy a Mint.
-
Llew
senior tag
Dual bootos partícionálási kérdésem lenne:
Van egy jelenleg Win7-el futó gépem, aminek a rendszer partíciója 120 GB. Erre raknék fel Win 8.1-et, meg mellé kíváncsiságból egy Mint 17.1-et. Hogy osszam fel a mostani rendszer partíciót?
Mivel jelenleg játékok és minden mellett van ~45 GB hely rajta arra gondoltam, hogy 90-et kap a Win, meg 30-at a Mint. Jó az úgy? Illetve a Mintnek csináljak külön swapot? Azt hova, a lemez melyik részére teszi ilyenkor? Illetve mivel a lemez többi része (adat, stb.) közös lenne, kell külön home? -
Llew
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenn egy kis segítségre. Felraktam egy gépre a Mint 17-et. Az alap, rendszergazda felhasználó mellé létrehoztam még két sima felhasználói fiókot a családtagoknak. A rendszergazda mappáját megosztottam olvasásra a másik két felhasználó felé, viszont a gép kikapcsoláskor elfelejti ezt a beállítást.
Ha valamelyik családtag belép nem éri el a mappákat. Ha beállítom újra, átlépek az ő fiókjukba akkor rendben működik, megtudják nyitni a programokat is, de ha újraindítom a gépet, akkor már nem engedi be őket.
Az ő mappáik is megvannak osztva visszafelé, azt nem felejti el.
Illetve ahhoz milyen beállítások kellenek, hogy gond nélkül lehessen a felhasználók mappái között másolni? -
Llew
senior tag
Felraktam a Mint 17-est és olyan gondom van, hogy nem tudok vele további felhasználót létrehozni. Illetve létre jön, csak nem tudok abba belépni, mert valami iceauthoryti problémát ír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti játékok OFF topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest