Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ne erre még én is tudok válaszolni.

Igen jó, elég neki 30 bőven. Ha van elég RAM a gépben, akkor nem muszáj swap, de én biztos, ami biztos alapon adtam neki 2 GB-ot.
Illetve az még a nagy kérdés, hogy a 2 db Windows rendszerbetöltőjét le akarod-e cserélni a GRUB-ra, mert ha utána netán visszakoznál, akkor van egy kis meló a helyreállításával?? Ha meg csak szimplán kiváncsskodni akarsz, akkor virtuális gépen próbálgasd (Virtualbox / VMware Player). Meg lehet oldani, hogy a GRUB-ot a Mint partíciójára telepíted és akkor utána Win alól EasyBCD-vel hozzáadod a Mintet. Nemrég próbáltam, működik, illetve kezdős topikban is leírtam [link]Többiekhez:
Viszont ezzel a módszerrel második Linuxot már nem tudtam hozzáadni, mert hiába telepítem ugyanígy a GRUB-ot az új jövevény partíciójára és adom hozzá Win alól, bott menüben kiválasztva az elsőt indítja el...ha annak a partíciójára telepítem a második rendszerbetöltőjét, akkor is. Erre tud vki valamilyen megoldás, hogy elinduljon mind2 Linux a saját rendszerbetöltőjével
Tudom lehetne alapból a GRUB-ot használni az összes rendszerhez, vagy vmi USB-meghajtóra telepíteni a betöltőt, de más helyi megoldás érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Home server / házi szerver építése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon