Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Srácok elkövettem egy oltári nagy hibát. Segítsetek.
Ami történt. Win8.1 volt fönt és mellé került (ugyan arra a 80gigás lemezre) egy 64bites linux mint. Jó is volt meg minden tetszik is. Viszont egy csomó adatom a win alatt volt. Elindítottam a wint és elkezdtem takarítani. Gondoltam újra rakom mindkét rendszert mert a win az már vagy 1 éves (pontosan nem tudom de nagyon régi). felügyeleti eszközök / lemez kezelés alatt töröltem a linux partíciókat és gyorsformázás. Elkezdtem ide menteni az adatokat és bumm áramszünet. Azóta kiírja hogy ismeretlen file rendszer egy fekete képernyőn. Ilyen dos-os situ van.
Valahogy eltudom indítani valamilyen paranccsal a win-t hogy be tudjam fejezni a mentést???
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon