- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Srácok elkövettem egy oltári nagy hibát. Segítsetek.
Ami történt. Win8.1 volt fönt és mellé került (ugyan arra a 80gigás lemezre) egy 64bites linux mint. Jó is volt meg minden tetszik is. Viszont egy csomó adatom a win alatt volt. Elindítottam a wint és elkezdtem takarítani. Gondoltam újra rakom mindkét rendszert mert a win az már vagy 1 éves (pontosan nem tudom de nagyon régi). felügyeleti eszközök / lemez kezelés alatt töröltem a linux partíciókat és gyorsformázás. Elkezdtem ide menteni az adatokat és bumm áramszünet. Azóta kiírja hogy ismeretlen file rendszer egy fekete képernyőn. Ilyen dos-os situ van.
Valahogy eltudom indítani valamilyen paranccsal a win-t hogy be tudjam fejezni a mentést???
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon