- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
afgk2012 #507 üzenetére
"alig-alig akar elindulni a scrollozás."
Nem lehet, hogy a finom görgetés a furcsa? Én mindig kikapcsolom.
Vagy a Cinnamonhoz nem elég erős a géped?"linuxmintes Firefoxal"
Szerintem normál Firefox, csak elmentettek pár Mint könyvjelzőt benne.
Bár ha az a fontos, hogy "gyári"? legyen, ezt sem nehéz simán letölteni és telepíteni."kikapcsolásakor ne figyelmeztessen, nem lehet róla leszoktatni, csak durva módszerrel"
Akkor be lehetett állítani."magyar oldalakon keressen"
Keresőmotorok kezelése a böngészőben. Címsáv - jobb klikk, stb.Se a Linux, se a böngészők nem mindenki szája íze szerint készülnek.
Erre szolgál a testreszabásuk. Van aki hamar feladja.Mint 13 XFCE-t használok és semmi baja.
2 GB RAM, 2 GHz CPU.Ha kipróbálsz több disztrót, az meg a hasznodra válik, ahogy nekem is.
Nekem is volt olyan, amiben idegesítő dolgok voltak, most épp elégedett vagyok -
gery2123
őstag
válasz
afgk2012 #511 üzenetére
Hát gondolom ha letorlod, és synaptic - bol, vagy letoltve a Firefox honlapjáról ujrarakod akkor változik, nem? Vagy a Mint ennyire belenyul? Nekem a firefoxal sincs problémám, de annyit nem használtam hogy ebben érdemben is állást foglaljak. Ja és ha a cinnamon - t frissited 1.6 rá, akkor már van olyan gyors mint a Mate!Legalább is nekem az 1.44 GHz procin, 849mb rammal xpress 200 as videokártyaval jobban megy mint egy xp...
-
gery2123
őstag
válasz
afgk2012 #508 üzenetére
Én chrome - ot használok, tehát a Firefoxra nem tudok mit mondani. Applet telepitese: kicsomagol, és a syste/usr/share /cinnamon /applets be berakva kész is a telepítés! Az igaz hogy lassabban nyitja meg a böngészőt, és néhány dolgot mint a Mate Pl, de én ezt betudom a régi laptopom hibajanak, mert a PC - n száguldott! Én a pearlinux - ot fogom kipróbálni, ha lesz kedvem ujrarakni a rendszert, de most nagyon jól megvagyok a Mint13 al, és hát azért jó a Linux mert ha nem tetszik az egyik akkor ott a másik disztribúció!de mindig visszaterek a Mint-hez!
-
gery2123
őstag
válasz
afgk2012 #501 üzenetére
nekem a Mate1.4 es verzióval csak egy bajom van! Nem állítja a fényerőt a laptopon,és ezért raktam vissza a cinnamon verziót! (mondjuk nekem ez jött be a legjobban eddig)
Kérdezz rá az Ubuntus topikban,ott hátha tudnak segíteni a billentyűs kapcsolóban!
ezen azért elég sok minden látszik, illetve van jó pár hardwer monitor applets is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest