- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
gtasystem #3107 üzenetére
Szerintem meg tök kafa, én pl. ezt hiányoltam mindig is a Windowsból és a mostani 10-es verzió megoldása, bár nem rossz, de nem is az igazi. Nagyon jó a Mintben az érzékeny sarkok lehetősége, munkaterület, megnyitott ablakok stb., nagyon hasznos tud lenni. Alt+Tab "lapozásra" is többféle mód állítható be Cinnamon felületen is.
Ennél már csak a KDE Kwin / Compiz fullosabb, a 3D asztalkocka és egyéb effektekkel. -
spammer
veterán
válasz
gtasystem #3104 üzenetére
"na megvan az élváltó az..
de hogy ezt miért élváltónak hívják azt nem tudom.. "Csodálatos fordítás(ok ezek). Szerintem magyar nyelvű rendszert csak azoknak érdemes használni, akik nem tudnak angolul semennyire sem. Bár szerintem még akkor is érdemes angolul, mert gyorsan meg lehet tanulni az alapokat, használat közben.
-
-
válasz
gtasystem #791 üzenetére
Hi!
A telepítőben a telepítés helyénél az egyénit választva jutsz a particionáló menübe, itt törölheted az NTFS-t, a felosztást meg így csinálnám:15 GB gyökér v. root particio, csatolási pont: / fájlrendszer ext4(ide kerül a rendszer)
1-2 Gb swap memóriától függően (4GB vagy több ram esetén nem feltétlen szükséges)
a maradék csatolási pont: /home a fájlrendszer itt is ext4, ide kerülnek a személyes dolgok (dokumentumok, képek,videók), valamint a programok beállításai (ez megmarad, ha újra kell telepíteni valamiért a rendszert)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest