Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
gtasystem
üzenetére
Szerintem meg tök kafa, én pl. ezt hiányoltam mindig is a Windowsból és a mostani 10-es verzió megoldása, bár nem rossz, de nem is az igazi. Nagyon jó a Mintben az érzékeny sarkok lehetősége, munkaterület, megnyitott ablakok stb., nagyon hasznos tud lenni. Alt+Tab "lapozásra" is többféle mód állítható be Cinnamon felületen is.
Ennél már csak a KDE Kwin / Compiz fullosabb, a 3D asztalkocka és egyéb effektekkel. -
spammer
veterán
válasz
gtasystem
üzenetére
"na megvan az élváltó az..
de hogy ezt miért élváltónak hívják azt nem tudom.. "Csodálatos fordítás(ok ezek). Szerintem magyar nyelvű rendszert csak azoknak érdemes használni, akik nem tudnak angolul semennyire sem. Bár szerintem még akkor is érdemes angolul, mert gyorsan meg lehet tanulni az alapokat, használat közben.
-
-
válasz
gtasystem
üzenetére
Hi!
A telepítőben a telepítés helyénél az egyénit választva jutsz a particionáló menübe, itt törölheted az NTFS-t, a felosztást meg így csinálnám:15 GB gyökér v. root particio, csatolási pont: / fájlrendszer ext4(ide kerül a rendszer)
1-2 Gb swap memóriától függően (4GB vagy több ram esetén nem feltétlen szükséges)
a maradék csatolási pont: /home a fájlrendszer itt is ext4, ide kerülnek a személyes dolgok (dokumentumok, képek,videók), valamint a programok beállításai (ez megmarad, ha újra kell telepíteni valamiért a rendszert)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hisense LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Társasjáték topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon