- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Károly85 #15089 üzenetére
Psensor – Monitor Linux Hardware
Bár én inkább a sensors terminalos parancs használatát javasolnám, amin a psensors is alapszik.
Célszerű használat előtt lefuttatni egy
sudo sensors-detect
parancsot és utána a sensors parancs mutatja a lenti pillanatnyi helyzetet, de ha változásokat is monitorozni akarsz, akkor a watch sensors parancsot használod, ez 2sec frissitéssel monitoroz. De előtte nézd át a linken írtakat.watch -n1 sensors
Ha nem jó a default 2sec, az -n utáni számot tudod változtatni. -
válasz
Károly85 #15084 üzenetére
python3-setuptools
már fenn volt, úgy látszik egyébként, hogy a pip-es install csak jó lett, mert most terminalba beírtam xinput-gui-t és felugrott a program.
****************************Én is azt kérdem, mit szeretnél monitorozni? Elég sok CLI-s monitorozó app van. Archwikis lista: System information viewers
itt is van pár:
95 Best Linux Monitoring Tools for SysAdmin: An All-in-One List -
válasz
Károly85 #15081 üzenetére
Ezek a telepítés tipusok azért nem fehérembernek valók, ahogy nézem. Most kipróbáltam a pip-pel való telepítést, valami valahová települt, de amúgy belekavarodtam, mint majom a házicérnába. Igaz ezeréve nem telepítettem forrásból meg pip-pel sem...hátha jön valaki, aki ért ehhez.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Károly85 #15076 üzenetére
"Az egér görgője teljesen használhatatlan, alig görget néha még vissza is ugrik, erre van valami ötlet?"
Ez pár hete nálam is ilyen, szerintem valami frissítés okozhatta, vagy nem tudom.
Mára átszoktam a billentyűzeten a pgdown/pgup gombokra, vagy a görgetősávban kattintgatok, mikor hogy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged