- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Apollyon #15057 üzenetére
+1 igen
Az elöttem hozzászolokhoz csatlakoznék,csa is építő szándákkal.
A LinuxOs-ek nem Win xx gondolkodással,igen is meg is tanulhatóak.
A szükséges tanulásnak és akarat az fontos - minden OS-t tanulás nélkül nem is lehet...
A gépemen soha nem is lesz Win xx,mert a LinuxOs-ek nagyon is jók..
A játékok nagyon jó teljesítménnyel-futnak és anomáliákat,most sem tapasztalok, ez csak egy példa és infó a részemről...
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Doky586 #15018 üzenetére
A LIVE rendszernek pont az a lényege hogy nem ír rá semmit a meghajtokra,ha csak nem installálod a Linux Mint-et.
A ramban fut a LIVE és lehetőséget ad a ki is probálására.#15021 ubyegon2
+1 igen.
A kolléga nem tudhatom hogy mit is ügyködik,azt írja 16GB ram-ja van.A gépemen csak LinuxOS fut,wint nem használók és anomáliákat,talán ezét nem is tapasztalok.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Dhampir #6764 üzenetére
Tisztelt kolléga: Dhampir
Köszönöm a helyesírási lexikont éppen nem olvastam és nem is fogom, de tudom hogy a helyesírás szabályai sokat változtak és változnak is miden évben, neked ezt is tudnod kellene nem.....
A lényeg nem vagyok egy robot hogy írásközben ne hibázzak, ez másokkal is előfordul de én nem kommentelekbele más írásmódjába és nem is kritizálom az írásmódját...A papagályt szerinted hogy írjuk helyesen kedves doktor úr?
A kérdésem igen viccesen hangzik, de érdekel a véleményed erről is....
A lényeg ne rugozzunk már itt ezzel a témával még off-ban sem a helyesírás szabályaival, engem a Linux téma érdekel és ennyi.....
A kritikát is bírom, én a Linuxo-t preferálom, trollokat nem csipem de igyekszem toleránsan is viselkedni még velük is igen.....
A lényeg hogy sajnos több fórumon is vannak trollok és kerülöm a vita lehetőségét is velük mert a topik-ok rombolása a céljuk és mást nem is akarnak csak is rombolni.....
Te nem hinném hogy rossz szándékúan írtál nekem és köszi a helyreigazítást is de ne is várd márt el ezt.
A Linuxo-t szeretem én is és ebben a témában szívesen beszélgetek veled is off-ban ha van kedved is hozzá.
Üdv, István -
IstvánLászló
őstag
válasz
ubyegon2 #6762 üzenetére
Szia! ubyegon2
Köszönöm a válaszodat.
Már jó régen beszélgettem veled Linux-os témában és sokat is segítettél nekem, amit sohasem felejtek el és másoknak sem.............
A Téma összefoglaló tényleg szuper és nem is probléma, a topik szélén, most is látható jobb oldalon hírként hogy: Megjelent a Linux Mint 17.3-as disztribúcióAz ujj disztribúcióról kérdeznélek itt off-ban, mikor jelent meg, nem követtem napi szinten a frissüléseiket?
A lényeg én most csúsztam el az infóval pár hónapot, amit én külön nagyon is sajnálok mert nem gondoltam erre.....
Hibáztam abban hogy ujj hírként írtam a disztribúcióról elismerem ezt.
A szándékom nem az önfényezés vezetett hogy egy komment el több is legyen itt ebben a Linux topik-ban.
A csapatmunka vezérelt és vezérel is most is igen.
A Linux-ot csak is szívvel és lélekkel kitartással lehet csinálni és ha nem sikerül valami nem rohanok a topik-ba hogy rossz a disztribúció....
A Boot idő látványosan gyors is letta18-nál.
A gépek összes hardver felismerése is gyors.
A tapasztalataim ezek az ujj disztribúcióról valósak és a linuxmint-17-mate-64bit-el is ezt már belaktam, de szeretek ujj disztribúció is kipróbálni és nem is adom fel.
Zárom a soraimat is sok sok sikert és örömöt kívánok Linux témában is.
Üdv, István -
IstvánLászló
őstag
A lényeg fönt a jobb oldalon beleolvastam a topik szélén, most is látható jobb oldalon hírként hogy: Megjelent a Linux Mint 17.3-as disztribúció.
A Téma összefoglaló tényleg szuper de képtelenség, mindet át is olvasni és igazad is van abban hogy mindent nem olvastam el.....
A lényeg én teli vidámsággal és segítő jó szándékkal gondoltam hogy itt jó hírrel jövök ide hozzátok is.
A disztribúció oldalán a friss kommentek is látva írtam is a híreket, mert más fórumon kommentelek és sohasem mondták hogy hír értékileg gyakorlatilag nulla is vagyok.
A Linux ottani fórumán a kulturált modor a természetes és bírom a kritikát is.....
Az itteni Linux és más fórumokon is kulturált modor a természetes......
A legfontosabb tényező szeretem és kedvelem itt a PH-t.
A fórumokat is amik témák engem is érdekelnek és olvasom is őket és segítek ha tudok de nem ártok ezzel senkinek......
A lényeg amit írtam most minden rosszhiszemű gondolat nélkül és sértődés-nélkül mondtam.
Zárom a soraimat mindenkinek sok sok sikert és örömöt kívánok Linux témában.
Üdv, István -
IstvánLászló
őstag
Tiszteletem mindenkinek, jó hírrel jövök ide hozzátok.
Reményeim szerint idevaló a téma.Megjelent a linuxmint-“Sarah” -18-mate-32 és 64bit verziója és linuxmint-18-xfce-32 és 64bit. ismét egy jól is működő disztribúcióról van szó...
Majdnem lefelejtettem: Linux Mint 18 "Sarah" - KDE 32 és 64-bites disztribúciót..Itt tölthetők is le a disztribúciók saját oldaláról: https://www.linuxmint.com/edition.php?id=220
A disztribúció ki is írása pendriv-ra Rufus-2.11-el sikeres.
A tapasztalataim idáig csak pozitívak a a linuxmint-18-mate-64bites disztribúcióval.
A lényeg live módban teszteltem pendrivel és a hardveres kollégák előtt emelhetem a kalapomat ismételten.
A disztribúció stabilan is működik mert kiválóan is működik...
A gépem összes hardverét is képes mókólás és mindennékül felismerni, firefox alapból játssza a jutubot és nem is akadozik.
A Boot idő látványosan gyorsult live módban pendriv-el, ez fontos tényező a számunkra.
Most megyek és telepítem is élesben a disztribúciót és mindenkinek sok sikert kívánok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest