Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Bírom hogy - expressvpn disconnect- szépen bont a szerver, utánna bont a net is, ámde 2 másodberc mulva visszalép a netre!
Jó eséllyel azért mert előtte is volt net az interface-n. A disconnect szerintem csak a VPN kapcsolatot bontja.
(esetleg a routingot állitja vissza) Ha a netet akarod eltüntetni ahhoz ismerni kell a hálózati topológiát.
(paraszt módszer, hogy kiveszed a gatewayt)A másij kérdésem hogy a gépen nem tervezek hagyni monitort meg billentyűzetet!
Mit javasoltok távoli elérésre és fájlátvitelre?
TeamViewer és valamien SMB?
file átvitelre egyérteleműen samba az egyik legkényelmesebb. De ha van ssh server akkor akár SFTP is lehet.
TeamViewert csak akkor javasolnám ha LAN-on kívűlről kell elérni. LAN-on belül inkább xrdp, xdmcp, (vagy vnc, bár én ezt speciel nagyon nem szeretem, mert kényelmetlen a használata ha a távoli gép felbontása eltérő) -
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Puttyi val megvagyok! ez rendben.
Szerintem a Deluge-t lecserélem transmissionra, de ezt még nem tudom!Viszont ami a gondom hogy a monitort nem ismeri fel.... "alaplapi videokártya" megy a gépen és nem ismeri fel!
Kerestem az illesztőprogramot de nem jelez hibát
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Direct One (műholdas és online TV)
- Futás, futópályák
- VoIP telefonálás
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 1000GB 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon