Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
[Microsoft releasing Linux-based Operating System] Sajnálom is, hogy nem kezdtem el hamarabb linuxal foglalkozni, sokkal jobban érteném a dolgokat már ha JÓVAL HAMARABB neki kezdek, pedig virtual box régen is futott, még dual bootolni se kellett. Amúgy mostanra letöröltem a cinn-t meg elvileg letöltöttem terminálban az awesome-ot, de nem tudom elindítani, és tuti hogy valami apróságot nem tudok leszűrni a sokféle fórum topicban. Reménykedtem, hogy kapok pontos útmutatást, de sajnos ez is olyan téma, hogy túl sokat kéne mutatni, és nem tanulnék belőle és csak felesleges szájtépés lenne belőle, magamnak kell ezt is kitalálni. De most felkeltette az érdeklődésemet az Ubuntu-MATE elvileg napok kérdése és a 18-as ténylegesen megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen processzort vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Teljesen ingyen játszhatunk a Battlefield 6-tal
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon