Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Ez szép, részletes volt hozzászólás volt, köszönöm szépen a jó tanácsokat.

Nagyjából a Debian Potato óta úgy-ahogy tisztában vagyok egy-két alkalmazás alternatívájával, de sajnos nem követem naprakészen az összes szoftvert. Akinek az IT adja a kenyerét vagy egy komfortos stúdióban ücsörög, az biztosan jobban képben van minden szakmájába vágó szoftvereszközzel.
Azonban a Paint elérhető az Áruház nélkül. Nem tudom, hogy milyen Windowst használtál legutóbb, de a Windows 10 Pro Fall Creators Update-ben biztosan benne van és nem kell külön megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon