Hirdetés
- iGO Primo
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem Unityről van szó, viszonylag használható vagyok!

Valamikor én is kipróbálom a Mint 18.1 KDE változatot, live-ba tetszett, bár egyszer otthagytam kis időre és utána feléledt, de villogott meg szétesett a kép.Viszont Debiant ma strech-re frissítettem dist-upgrade-del és a mesa 13-mal is tökéletesen működött a 3.16.04 kernellel.
Jókat vigyorogtam reggel a Kapitánnyal történt párbeszédeteken, nem szívleli ő sem, ha szidják a kedvencét!

Kicsit irigyellek, mivel Unityt használsz, nagyon könnyű ellenséges területet találnod és jókat harcolni!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon