- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- LTE frekvenciák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak ugye,kicsit furán lett telepítve anno a xubi,most le kellene gyagyulni,de azon a partíción van a grub... boot jelző áthelyezés nem elég neki?
boot flag itt szerintem nem számít, a Mint telepítéskor átírta a GRUB-ot, így az előtte telepített disztrót le lehet törölni ilyenkor. Azt írod, partíción van a GRUB. Ha ez így van, akkor törlés előtt mindenképp telepítsd a meghajtóra, de inkább mindenképp csináld ezt meg, az a biztos:
terminalba:
sudo grub-install /dev/sda
ha az sda-n van a disztró, márpedig ott vanezzel a paranccsal egyértelműen a Mint beállításaival az sda-ra kerül a GRUB, minden más oprendszert törölni lehet és a GRUB megmarad!
sda2 az külön a Mint /home-ja?
(#7029) Normi™
Anno én vagy 4 tucat disztrót kipróbáltam Mint mellett, akármennyire is bejöttek ezek, mindig egyszer csak azt vettem észre, hogy visszatértem a Mint Cinnamonra. Valami csak van benne, nekem eddig mindig tökéletesen működött. Másik kedvencem a Debian, mert az rendesen megdolgoztatott már párszor, tanulni azon lehet rendesen, ha totál nulla vagy az informatikához és a Linuxhoz. Mint-et csak használni lehet.
Foose szakit is azért győzködtem kicsit erőszakosan, mert láttam, hogy ha másokra hallgat, akkor nem fogja meg a Mint, live-ból megnézve nem tapasztalja a pozitívumait.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Jövedelem
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő