- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iOS alkalmazások
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Szerintem sokan nincsenek tisztában azzal hova jutott a Linux az évek alatt. Én tisztára meglepődtem pl. a Mint-en mikor láttam a videon. A Linux megérett, vagy már majdnem megérett arra, hogy az egyszerű felhasználók is használják. A játékok hiánya nagy gond, de mint linkeltem tegnap exponenciálisan nől a számuk.
Ha lenne elég játék akkor az otthoni felhasználóknál kéne próbálkozni több embert szerezni. Ezzel akkor talán még kicsit várni kell.
Akkor a cégeket kell megcélozni. Azokat biztos zavarja ha kémkednek utánuk, viszont nehezen állnak át. Ezért akkor kéne egy jó marketing kampány amikor mindenképpen átállnának. Még talán három évig támogatják a Win7-et addigra össze kéne állni egy stratégiának, hogy hogyan győzzék meg a vállalatokat inkább őket válasszák.Nehéz, meg nem is arra kell gondolni, hogy mindenki átáll majd, de elindul egy folyamat és minél többen ajánlják majd annál többen csatlakoznak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- Indul a toborzás a Tesla chipgyárába
- Docker konténerizálás
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon