Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lev258
    veterán

Szerintem sokan nincsenek tisztában azzal hova jutott a Linux az évek alatt. Én tisztára meglepődtem pl. a Mint-en mikor láttam a videon. A Linux megérett, vagy már majdnem megérett arra, hogy az egyszerű felhasználók is használják. A játékok hiánya nagy gond, de mint linkeltem tegnap exponenciálisan nől a számuk.

Ha lenne elég játék akkor az otthoni felhasználóknál kéne próbálkozni több embert szerezni. Ezzel akkor talán még kicsit várni kell.
    Akkor a cégeket kell megcélozni. Azokat biztos zavarja ha kémkednek utánuk, viszont nehezen állnak át. Ezért akkor kéne egy jó marketing kampány amikor mindenképpen átállnának. Még talán három évig támogatják a Win7-et addigra össze kéne állni egy stratégiának, hogy hogyan győzzék meg a vállalatokat inkább őket válasszák.

Nehéz, meg nem is arra kell gondolni, hogy mindenki átáll majd, de elindul egy folyamat és minél többen ajánlják majd annál többen csatlakoznak majd.

Az elképzeléseid ismét csak egy kis réteg gondolatait fedik le.
    Nagyon sok tényező van, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. A Microsoft az évek alatt kiépítette ökoszisztémáját és nagyrészt függővé tette a cégeket. Vagy az Office csomagokon keresztül, vagy egyszerűen az aktuális szakemberek kiképzésével. Persze jelenleg is sok cég van, amely valamely szinten Linuxot használ, de ennek a felhasználási köre adott és nem fog drasztikusan változni.
    Ha esetleg még nem hallottál róla, München bevállalt egy városi szintű átállást már sok éve, de a mai napig visszhangokat vált ki, főleg Windows-os körökből. Így aztán még sikernek se lehetett elkönyvelni teljes mértékben.

Új hozzászólás Aktív témák