- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
válasz
zizidor
üzenetére
Sziasztok!
Nálam tegnap voltak anomáliák és az Ai-t hívtam segítségül, ő egy ismert AMD VGA hibaként azonosított a problémámat. (DPM (Dynamic Power Management) crash) Folyamatosan követem a fórumot és el is könyveltem magamban, hogy engem is elért az átok, vagy valami központi hiba lehet, ami másoknál is galibát okozhatott a héten Linux Mint alatt..
A problémám az volt, hogy ha elindítottam bármit a Mint-ben (frissítéskezelő, böngésző, terminál ablak, stb.) csak abban az ablakban működött az egerem, de magát az ablakot, programot bezárni nem tudtam, vagy ha az ablakon kívülre kattintottam nem történt semmi. Billentyűzetről működött minden. Nekem az első kérdésem az Ai felé az volt, hogy nem lehet az egér a problémám okozója, de mivel Win11 alatt nem volt vele gondom, azt mondta a Gemini, hogy máshol kell keresni a hibát. Beirkáltam a parancsokat amiket mondott, de nem történt semmi változás. Majd újra raktam a Mintet, de már telepítés közben is előjött a hiba. Próbáltam a LMDE7-et is telepíteni, de az is hibásan működött.
Már úgy voltam vele, hogy búcsút veszek egy időre a Mint-től és felteszem a Fedora KDE Plasma-t a Mint-es SSD-re (egy másik külső meghajtón azt használom), mikor a Fedora Live is produkálta a hibát. Itt berágtam és kihúztam majd visszadugtam az egeret az USB portba és azonnal megjavult minden...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Konteó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon