Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robi_73

őstag

válasz zizidor #16426 üzenetére

Sziasztok!

Nálam tegnap voltak anomáliák és az Ai-t hívtam segítségül, ő egy ismert AMD VGA hibaként azonosított a problémámat. (DPM (Dynamic Power Management) crash) Folyamatosan követem a fórumot és el is könyveltem magamban, hogy engem is elért az átok, vagy valami központi hiba lehet, ami másoknál is galibát okozhatott a héten Linux Mint alatt..

A problémám az volt, hogy ha elindítottam bármit a Mint-ben (frissítéskezelő, böngésző, terminál ablak, stb.) csak abban az ablakban működött az egerem, de magát az ablakot, programot bezárni nem tudtam, vagy ha az ablakon kívülre kattintottam nem történt semmi. Billentyűzetről működött minden. Nekem az első kérdésem az Ai felé az volt, hogy nem lehet az egér a problémám okozója, de mivel Win11 alatt nem volt vele gondom, azt mondta a Gemini, hogy máshol kell keresni a hibát. Beirkáltam a parancsokat amiket mondott, de nem történt semmi változás. Majd újra raktam a Mintet, de már telepítés közben is előjött a hiba. Próbáltam a LMDE7-et is telepíteni, de az is hibásan működött.

Már úgy voltam vele, hogy búcsút veszek egy időre a Mint-től és felteszem a Fedora KDE Plasma-t a Mint-es SSD-re (egy másik külső meghajtón azt használom), mikor a Fedora Live is produkálta a hibát. Itt berágtam és kihúztam majd visszadugtam az egeret az USB portba és azonnal megjavult minden... :W

• senior tag

válasz zizidor #16426 üzenetére

Amikor kijött a 22.2, akkor még a 6.14-es kernel nem ízlertt nálam a Virtualboxnak, de azóta már semmi baja.

Új hozzászólás Aktív témák