- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
...és akkor ne sétáljak neki a Tiszának... Idedobod a képet erről a finoman szólva is egzotikus gépről, ahol patikán megy a 22-es Mint.
Ha megkérdezhetem, miért kell a két kártya? Vagy csak kíváncsiság? SLI-ben nem gondolkodtál két Nvidiával? Tudom, hogy ezek az újabbak már nem tudják, de szerintem a 900-as széria még ilyen. Volt nekem annak idején egy HD 7970-em, de valamiért nem voltam vele megelégedve. Melegedett, zabált, de igazi teljesítmény nem volt mögötte....vagy én úgy érzékeltem, hogy nincs. Többet vártam tőle, el is passzoltam. Nem ASUS volt, hanem XFX.
Suspend, Mint 21. Semmi probléma. Végre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon