Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Helló!
Szerintem "hifizni" érdemes valami külső eszközt venni, ami USB-n lóg a gépen, esetleg valamilyen digitális kimeneten (az ritkább, de valamikor régen a hangkártyám koax digitális kimenetére csatlakozott egy külső DAC, és arra egy fejhallgató erősítő - kicsit túlgondoltam ;-)
Szoktak olyanokat mondani, hogy így izoláltabb az alaplap stb. zajaitól, ráadásul a kínálat is nagyobb... Vannak teljesen jó és mindent tudó "kínai" cuccok, érdemes körülnézni hifis fórumokon.
Az USB-s cuccokkal nem lesz szerintem probléma, nekem eddig még a filléres noname mini kütyütől kezdve (Orange Pi Zero-n lógott régen két szobában is ilyen olcsó hálózatos zenelejátszóként) többféle volt már, kapásból működtek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Videós, mozgóképes topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon