Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
De rég használtam már ezt a chatGPT-t...
amúgy amit ír, az kb pont ugyanaz, amit az elején is gondoltam. Elképzelhető, hogy ha a BTRFS nem systemd-s rendszeren futna, akkor lenne létjogosultsága a btrfs-trim-nek.A btrfs-trim és a fstrim.timer használata együtt nem szükséges, mivel a fstrim maga is képes megfelelően kezelni a Btrfs fájlrendszert. A btrfs-trim ugyanazt a funkciót látja el, mint a fstrim, de kifejezetten a Btrfs fájlrendszeren belüli optimalizálásra van optimalizálva.
Ha a fstrim.timer már aktiválva van a rendszereden, akkor a btrfs-trim parancsra nincs szükség, mivel a rendszer már automatikusan végrehajtja a szükséges trim műveleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De rég használtam már ezt a chatGPT-t...
Rowon