Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Manjaro KDE-t kezdtem el használni, ezt csak feltettem kíváncsiságból, és gondoltam megosztom a tapasztalataim, ha valakinek esetleg segítség lenne.
Sokáig használtam Mintet, de elsőkörben az Nvidia driver hibák, részben a Minten kívüli problémák, pl. Ubuntu betűtípusai: számomra tompák, életlenek, az asztali környezet akadálymentesítésének hiánya (százalékos méretezés). Így elbúcsúztunk egymástól.Gyengénlátó vagyok sajnos, és a Mintnél(Cinnamonnál) érdemben főverziók óta nem történt előrelépés a vizuális akadálymentesítés terén. Talán majd most elindul valami.
Szerettem egyébként a Mintet is, ezzel kezdtem el linuxozni, nagyon sok tapasztalatot szereztem, jó volt. Mondjuk érteni most sem értek hozzá, de a használata már egyszerűbb, mint egy Windows-é. A KDE meg nagyon sokat fejlődött és látom normálisan, szép, éles minden. De nyilván ezek nem nem releváns okok a váltásra mindenkinél, ha jó lenne a szemem, pont lesz@rnám a betűkészletet meg a méretezést.
De bízok benne, hogy lesz ez jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De bízok benne, hogy lesz ez jobb is.
Rowon