- iPhone topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Módosítanom kell az eddigi MATE desktop minősítésemet, lakva ismeri meg az ember a másikat. Van Edge Tiling, csak alapból nincs engedélyezve! Nincs is nagyon eldugva: Beállítás > Ablakok > Elhelyezés fül alatt be kell jelölni a Enable side by side tiling -et, és onnantól kezdve szélre húzva félképernyő méretre át lehet méretezni az ablakot.
A start menünél az első klikknél 2-4 másodpercig nem történik semmi. Nem kell tovább nyomkodni az egeret - nem jut vele előbbre az ember -, ez csak az első menühasználatnál jelentkezik, a továbbiakban már azonnal reagál a start menü. -
Fenyő
őstag
Nekem pl a videófeliratok voltak problémásak Cinnamon alatt (szintén asztali gép), konkrétan az srt-ét az istennek sem jelenítette meg, xfce-vel meg ment mindenféle hókuszpókusz nélkül.
Speeedfire: Most nézem, hogy elírtam az ablakkezelőt, mert lxde-re gondoltam (ami obenbox-ra épül, fura volt miért emlegeted, hogy cinnamonra épül
), de lmde-et írtam, ami egy disztribúció, hiába egy betűn sok múlhat. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de lmde-et írtam, ami egy disztribúció, hiába egy betűn sok múlhat. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon