Hirdetés
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Hali!
Linux Mint 19 Tara, Rufus segítségével USB-ről live cd-ként bootolva, majd telepítve. Telepítés elején felajánlotta, hogy a Windows Boot Manager mellé/alá feltelepíti magát. Intel i3 5005u; nvidia geforce 920m 2gb a főbb hardverek. SSD-re telepítve.
Annyit szerettem volna csak elérni, hogy a WoW Classicot működésre bírni
Semmi mással nem játszok, azt is csak hobbi szinten amikor épp van rá kis időm. Találtam valami angol nyelvű leírást, ami alapján nekiláttam a Wine felrakásának, plusz írták, hogy érdemes a vulkan drivert is felrakni. A megjelenítő tökéletesen működik egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Semmi mással nem játszok, azt is csak hobbi szinten amikor épp van rá kis időm. Találtam valami angol nyelvű leírást, ami alapján nekiláttam a Wine felrakásának, plusz írták, hogy érdemes a vulkan drivert is felrakni.
Rowon