Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Nem akarlak megbántani, de legalább háromszor reagáltam hogy igen beírtam, és utána kérdeztem a HP Ügyfélszolgálat munkatársat hogy van olyan adatbázis ahol szerepel és van ahol nem. Ekkor mondta a faszi hogy 12.04. Kipróbáltam nem nyert. Itt a vita arra hasonlít mint amikor az N8 Nokia ment a levesbe és mindenki azt fontolgatta hogy a következő az Windows vagy Droid. Windows buzi és Droid buzi volt a két tábor rendkívül magas szintű érvelése míg valaki rájött hogy emelni kellene a színvonalat. Droid fasiszta titulust akasztott a másik nyakába. Kérdés hogy tud valaki mondani egy Windows telefont. Mert itt nem az a lényeg hogy én nem akarok energiát tenni bele, hanem hogy nyilván azért használ mindenki vagy mokolt Windows kulcsot kevesebb pénzért vagy legálisan több pénzért mert a két rendszer nem egyformán felhasználó barát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon