Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Laikusnak tartom magam, igy ezzel semmi gond nincs
Pontosan azt kaptam en is ami a piros sorban van, lenyeg az, hogy megtehettem mert sikerult
Szo se nincs arrol hogy nem ertenek egyet "a mindenki által jónak tartott módszerrel", csupan megdobbentett, hogy ez igy van, es mint irtam nehany kattintas tavolsagra van ez....nem, nem tervezek igen gyakran szerkesztgetni /home-on kivuli filekoat, de amig gyakrolok ezen addig siman megeshet, majdcsak figyeld meg milyen kerdesekkel fogok meg jonni es szerintem a valaszok a /home-on kivuli fileok szerkeszteseben lesznek
+++
ezzel szerintem nem vagy egyedul, jomagam is eltem abban a vilagban, amikor emberi kapcsolatokkal kommunikaltunk ...persze, hogy off - mint ahogy az emberi kapcsolatok is azok
en sem tanultam infomatikat, hogy is mondjak, autodidakta modon tanultam...akkoriban en ugy mentem a szuvbe dolgozni kozepiskola utan, hogy egyszeruen erdekelt....es felvettek, eloszor operator voltam nagygepeken, majd "fel"kerultem a programozasi osztalyra, miutan tonkravagtam az IMB4361-et azzal, hogy C64 programokat masoltam a szalagokra
mentes gyanant - csak nem neztem, hogy mire masolom, termesztesen egy ertekes szalag volt, amin anno a fuszert nevu nagy vallalat berezese volt ...uppsz 
Azok utan buntibol el kellett mennem progamozni, majd hagytak tanulni pascalul es clipperula tobbit viszont mar nem irnal le, mert a sok offrom meglehet masokat bosszant

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gamepad
- DOOM - The Dark Ages
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Gaming notebook topik
- Magisk
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.15
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mentes gyanant - csak nem neztem, hogy mire masolom, termesztesen egy ertekes szalag volt, amin anno a fuszert nevu nagy vallalat berezese volt ...uppsz 
Rowon