- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Ismételten fennáll a hiba, Operation system not found hibaüzenet! És figyeltem előzőleg is most is a boot loadert direkt a pendrive-ra tettem kiválasztottam Data Traveler 16GB. Egy partíció volt az egész. Telepítéskor figyelmeztetett is a swap miatt , hogy hibás rendszer működését okozhatja a cserehely nélküli telepítés...
Valami nem kóser, próbáltam amúgy live alól is inditani a telepítőt meg egyből bootolás után a menüből... Nagy különbség amúgy nincs utóbbival gyorsabb mert ugye nem indul a live egyből telepít..
Mi lehet a probléma?
Nem szeretném az XP-t letolni míg nem győződöm meg 110%-osan , hogy haverok leszünk. Mármint a linux meg én
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Windows 11
- Autós topik
- LEGO klub
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest