Hirdetés
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Ismételten fennáll a hiba, Operation system not found hibaüzenet! És figyeltem előzőleg is most is a boot loadert direkt a pendrive-ra tettem kiválasztottam Data Traveler 16GB. Egy partíció volt az egész. Telepítéskor figyelmeztetett is a swap miatt , hogy hibás rendszer működését okozhatja a cserehely nélküli telepítés...
Valami nem kóser, próbáltam amúgy live alól is inditani a telepítőt meg egyből bootolás után a menüből... Nagy különbség amúgy nincs utóbbival gyorsabb mert ugye nem indul a live egyből telepít..
Mi lehet a probléma?
Nem szeretném az XP-t letolni míg nem győződöm meg 110%-osan , hogy haverok leszünk. Mármint a linux meg én
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Rowon