- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
CsengődiGeri
üzenetére
Kedvcsinálónak hozzátennék annyit, hogy egy régi HP LaserJet 1200 nyomtatót könnyebben beüzemeltem rajta, mint Windows 10 alatt. A Mint 19 (Cinnamon kiadás) olyan, de olyan könnyen lehúzta a megfelelő drivert a netről, hogy az valami csuda.

-
törölt tag
válasz
CsengődiGeri
üzenetére
Szia,nyugodtan rakjad fel.
Én azt használom.
-
válasz
CsengődiGeri
üzenetére
Hozzáértőktől kérdezném - ők nem Mint-et használnak!

Én nem vagyok az, ezért használom, messze van már az a kiforratlanságtól, utóbbi negyedévben a dektopomon és egy HP8470p, 8570p és 8560w-re raktam Mint 19 Cinnamont és remekül működnek. Szerintem rakd fel, napokon belül itt az új alverziója is.

Ha valami gond van, jelezd!
Az, hogy inkább ez javallott-e vagy a Mate, azt a géped hardverei alapján lehetne tudni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon