Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dani_kp
üzenetére
Szia!
Pontosan melyik kezelőfelülettel raktad fel a Mint-et?
Amúgy lehet használni itt is a Chrome-ot vagy a Chromiumot is. (utóbbi a tárolóban is benne van, ha szeretnél Chrome-ot, szólj)Én nem tudom mennyire jó a Firefox, mivel azt használom mióta eszemet tudom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen SSD-d van?
Úgy általánosságban nem baj, ha kicsit bővebben írsz a rendszer és a hardverek nevéről, tipusáról.
(tudod, nincsenek már látóasszonyok)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon