- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
ubyegon2 #9772 üzenetére
A felriados, meglepodos
szmajli nalam szarkazmusra utal. A
vagy
inkabb.
Hogy ON is legyek:
Hasznalhato mar a 19 bugok, akadasok, stb. nelkul? Lehet, hogy ujra kene huznom, de ugy, hogy a /home-ot elotte atrakom kulon patriciara.
Honapokig nem volt kikapcsolva es mikor nyaralas utan bekapcsoltam, teljesen elromlott, mas volt az xfce-session-om. Eltunt a hatter (no big díl) meg tobb beallitas. A firefox visszaugrik ablakosba a teljes kepernyobol, mikor escapezek egy full screen videot. A display managerem is mas - anno veletlenul torolve lett a lightdm, majd ujraraktam - , megjelent egy libqemu user az (eddig egyeduli) sajatom mellett. Meg a kinezet is ilyen plain fekete, nem a szokasos mintes.
A legrosszabb az egeszben, hogy a ctrl + alt + bekszpesz (asszem xfce4-logout van mogotte) bezarja az egesz xfce sessiont es nem dobja fel azt a valasztos ablakot, hogy ujrainditani, suspendelni vagy mit akarok. Igy csak ugy tudom altatni, hogy be van zarva minden ablak, aminek nem sok ertelme.
Szoval ezt a kaoszt talan egyszerubb lenne friss telepitessel helyrerakni, mintsem kezzel matani, hogy anno mit rontottam el. Az a baj, hogy eleg sok minden valtozott a default installhoz kepest, talan a /home-on kivul is. Bar a fontos konfigokrol van backup.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sweet.tv - internetes TV
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest