- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért akar mindenki darkos témát?
Nem tudom, de nekem egyrészt tetszenek, másrészt szemkímélőbb jóval.

(#9135) milangfx leegyszerűsítette!
Mondhatni első használatra egyforma nehézségű. Lehet rég használtad már?
Nem az a lényeg, hogy régen használtam, hanem az olyan dolgokat, amikben több profilú programot elegyítenek, sosem bízom annyira, mint a célprogamokban. Ezt a Disks-et a smart kiolvasására és lemezteljesítmény tesztelésre szoktam használni, bár erre is vannak célprogramok amúgy, de az utóbbi része teljesen jól működik, a smart az inkább vicces adatokat ír ki, mint amikor a vadiúj SSD-t néztem vele és kiírta, hogy túl öreg.

Bár én ezt be tettem volna egy biztonság nevű csoportba, és onnan lehetne minden hasonló beállítást elvégezni.
Itt a menün belül a Beállítások csoportban van. De a kedvedért rászántam egy percet:
Ahogy a kinézetet is úgy szabod át, ahogy tetszik, így a Menüben is olyan kategóriákat jozol létre és azt raksz oda, amit akarsz. (a témaszerkesztést még anno próbálgattam, már fogalmam sincs mivel, kell valami külön témaszerkesztő azt tudom)
Menü átalakítása, jobb gomb katt a Menü-n, a feljövő ablakban a Menü panelre katt és középen a Menüszerkesztő megnyitása:
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- Diabetes - Cukorbetegség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon