- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért akar mindenki darkos témát?
Nem tudom, de nekem egyrészt tetszenek, másrészt szemkímélőbb jóval.
(#9135) milangfx leegyszerűsítette!Mondhatni első használatra egyforma nehézségű. Lehet rég használtad már?
Nem az a lényeg, hogy régen használtam, hanem az olyan dolgokat, amikben több profilú programot elegyítenek, sosem bízom annyira, mint a célprogamokban. Ezt a Disks-et a smart kiolvasására és lemezteljesítmény tesztelésre szoktam használni, bár erre is vannak célprogramok amúgy, de az utóbbi része teljesen jól működik, a smart az inkább vicces adatokat ír ki, mint amikor a vadiúj SSD-t néztem vele és kiírta, hogy túl öreg.
Bár én ezt be tettem volna egy biztonság nevű csoportba, és onnan lehetne minden hasonló beállítást elvégezni.
Itt a menün belül a Beállítások csoportban van. De a kedvedért rászántam egy percet:
Ahogy a kinézetet is úgy szabod át, ahogy tetszik, így a Menüben is olyan kategóriákat jozol létre és azt raksz oda, amit akarsz. (a témaszerkesztést még anno próbálgattam, már fogalmam sincs mivel, kell valami külön témaszerkesztő azt tudom)
Menü átalakítása, jobb gomb katt a Menü-n, a feljövő ablakban a Menü panelre katt és középen a Menüszerkesztő megnyitása:
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- ASUS ROG Ally
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okos Otthon / Smart Home
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Warships
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest