- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért akar mindenki darkos témát?
Nem tudom, de nekem egyrészt tetszenek, másrészt szemkímélőbb jóval.

(#9135) milangfx leegyszerűsítette!
Mondhatni első használatra egyforma nehézségű. Lehet rég használtad már?
Nem az a lényeg, hogy régen használtam, hanem az olyan dolgokat, amikben több profilú programot elegyítenek, sosem bízom annyira, mint a célprogamokban. Ezt a Disks-et a smart kiolvasására és lemezteljesítmény tesztelésre szoktam használni, bár erre is vannak célprogramok amúgy, de az utóbbi része teljesen jól működik, a smart az inkább vicces adatokat ír ki, mint amikor a vadiúj SSD-t néztem vele és kiírta, hogy túl öreg.

Bár én ezt be tettem volna egy biztonság nevű csoportba, és onnan lehetne minden hasonló beállítást elvégezni.
Itt a menün belül a Beállítások csoportban van. De a kedvedért rászántam egy percet:
Ahogy a kinézetet is úgy szabod át, ahogy tetszik, így a Menüben is olyan kategóriákat jozol létre és azt raksz oda, amit akarsz. (a témaszerkesztést még anno próbálgattam, már fogalmam sincs mivel, kell valami külön témaszerkesztő azt tudom)
Menü átalakítása, jobb gomb katt a Menü-n, a feljövő ablakban a Menü panelre katt és középen a Menüszerkesztő megnyitása:
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon