- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Damateo
üzenetére
Ezt a Padoka féle dolgot a laptopomon én sem tudtam megoldani Mint Cinnamonon, pedig próbálkoztam sokféle módszerrel, még a Synaptic se tudott mit kezdeni a törött csomagokkal.
Egyszerűen el kell távolítani a PPA-t, ami egyébként is aggályos, mert ugyan stable maga a PPA, mégis RC változatokra frissít az utóbbi időben. Pont nem kéne, ha egyszer ez a stabil verziókat tartalmazná.

A leírás alapján a ppa-purge-vel érdemes leszedni magát a PPA-t, az vissza is fejleszti az érintett csomagokat ügyensen, bár egy apró részt így sem kezelt jól, de igazán gondot az nem okozhat. Remélem észhez térnek és normális verziókat fognak berakni ezután, de ha valaki nem rakja fel a PPA-t ,akkor sincs gond, mert már a hivatalos xenial tároló is 17-es mesa-t rak fel.
Gondolom, hogy már megoldottad, csak azért írtam le, hátha valaki még belefut ebbe, mert egy hét alatt semmi változás nem történt sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon