- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Damateo #8487 üzenetére
Ezt a Padoka féle dolgot a laptopomon én sem tudtam megoldani Mint Cinnamonon, pedig próbálkoztam sokféle módszerrel, még a Synaptic se tudott mit kezdeni a törött csomagokkal.
Egyszerűen el kell távolítani a PPA-t, ami egyébként is aggályos, mert ugyan stable maga a PPA, mégis RC változatokra frissít az utóbbi időben. Pont nem kéne, ha egyszer ez a stabil verziókat tartalmazná.
A leírás alapján a ppa-purge-vel érdemes leszedni magát a PPA-t, az vissza is fejleszti az érintett csomagokat ügyensen, bár egy apró részt így sem kezelt jól, de igazán gondot az nem okozhat. Remélem észhez térnek és normális verziókat fognak berakni ezután, de ha valaki nem rakja fel a PPA-t ,akkor sincs gond, mert már a hivatalos xenial tároló is 17-es mesa-t rak fel.
Gondolom, hogy már megoldottad, csak azért írtam le, hátha valaki még belefut ebbe, mert egy hét alatt semmi változás nem történt sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest