- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Egy-két héttel ezelőtt kérdezgettem disztribúciókkal kapcsolatban. Azt gondolom, hogy talán a Mint tetszik elsőre. Hallottam calami "cylon linux"-ról, ami komplett csomagot felrak nekem, de azt hiszem nem egy nagy varázslat ezt-azt feltenni. Mivel a "Linux kezdőknek topicban csak offolás van, semmi tartalom, ezért leírom nektek is".
Kérdésem a következő lenne. Hifis ismerős írta, hogy neki ilyen van:
"Ubuntu stúdió
komplett disztribúció, audacious lejátszóval, alsa szerverrel.
low latency rendszer."Ebből azt értem, hogy ez egy Ubuntu variáció, ami direkt arra koncentrál, amiben a linux kicsit gyengébb. Ezt eddig rendjén való. Azt is tudom, hogy ez egy olyan rendszer, ami három évig biztosan frissíti magát mindig új variációra kiadása után (ha jól értem). Ez az audacious ez egy program, ami zenélésre való. Az utolsó kettő az mi? Az utolsó gondolom talán, hogy egy sima linux alaptulajdonság, amivel asio ide asio oda agyonveri a winfosos zenehallgatást. Kérnék némi iránymutatást, mert kicsit zöld vagyok.
Jah, és a lényeg, ezt fel tudom tenni ugyanúgy MINT disztribúcióra is? Már, hogy ugyanolyan jól fog szólni?
Remélem nem kérdeztem túl sok zöldséget!szerk.:
Illetve hogyha van megoldás Ubuntu alá a hangkártyámhoz (ESI MAYA 44), akkor az jó Mint-re is? Vagy jó lehet Mint-re is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest