Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zambozoli
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem egy régi Toshiba A300 laptopra a WIN10 mellé egy friss Linux MINT Ciannamon 64Bit oprendszert.
A kezdeti alap beállításokon túl vagyok, kb. működik minden, most jönnének a finomabb dolgok.Wifi sebesség gondjaim vannak, 150MBit fölé nem tudom tolni, mintha csak 20MHz sávot használná és a 40Mhz-et nem. Kártya tudja a 40Mhz-et, elmegy 600MBit-ig is (win alatt). Most 2,4Ghz-es wifin 300Mbit a cél!
inix -n kimenete:
Card-2: Intel WiFi Link 5100 driver: iwlwifi
IF: wlp3s0 state: up mac: 15:40:6h:78:hb:3dHálózat kezelőben lévő beállítás kb. nudli, nem tudok szinte semmit állítani.
Esetleg valahol, meg tudom nézni a telepített driver verziószámát, hátha van esetleg jobb?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon