Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Köszi, azt a linkelt ablakot már láttam valahol.
(értsd, nem most látok először Mint-et)Nem annyira akarom frissíteni, csak annyiszor olvastam megrovó említéseket a Mint frissítési metodikájáról vs Ubuntu, hogy tudni akartam, mire érdemes most 18-on frissíteni, 4.4-nél feljebb semmiképp nem akartam. Jessie is jól elvan a 3.16.x kernellel. Mint is mindig működött megfelelően, de néha nem árt, ha tanulok is valamit, mostanában nincs időm olvasgatni a Mint saját blogját.
Kernelt főleg nem hajhászok, inkább azt mondanám, hogy nem is érdekelt eddig nagyon, mi van fenn, nekem a Mint frissítési metodikájával se volt bajom eddig. Elég sokan használják a disztrót kezdők is, haladók is, annyira rossz nem lehet, hogy ezt választották a Mintesek. Arra is kockázatot mondanak, ha frissítek, arra is, ha nem.
Eddig hajlamos voltam elfogadni a fejlesztők módszereit, valami oka csak van, hogy viszonylag jó helyet foglal el a Mint a DW tabellán, ha nem is első...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Ford topik
- Milyen Blu-ray írót?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(értsd, nem most látok először Mint-et)
Rowon