Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Két évig használtam MATE 17.x-et folyamatosan frissítve az asztali gépemen, most egy ideje már a 18 van fent. Agyonüthetetlen, soha nem sikerült olyan malőrt csinálnom, hogy újra kelljen rakni a rendszert.
A másik szívem csücske a KDE, két notimon is 17.3 fut, még nem volt időm átállni 18-ra.
Párszor próbáltam régebben a Cinnamon-t de nem jöttem rá, hogy miért az a mainstream a Mint vonalon belül, semmi extrát nem találtam benne. Nem rossz, de egyszerűen nem fogott meg.
Különben is, ha mindig a mainstream vonatra ülnék, akkor még mindig Windowson tolnám
. (Na jó, van az is.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. (Na jó, van az is.)
Rowon