- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
fradi81 #6166 üzenetére
A GParted az biztosan törli, de ennél a fentebb
gdisk
megoldásnál nem tudom. Azzal nyilván nem érek semmit, ha legyalulja, akkor már inkább én magam célirányosan.
Amúgy Windows alatt a külső partícionáló programok megcsinálják adatvesztés és hiba nélkül, legalábbis pl. NTFS-nél. Elvileg aktív az opció külső SSD-n is, de szerintem csak elcseszné az Ext partíciókat. Korábban már játszadoztam ilyennel és utána az Ext4 = Kifogástalan elsődleges partíció RAW lett Windows alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest