- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz
King Unique #5895 üzenetére
En is. A 16.04-ek kozul az Ubuntu szinte osszes variansat teszteltem de nem komaljak a gepeim oket, allando hibauzenetek (a Kubuntuval nem sokaig szorakoztam, nem tetszik a felulete) jonnek, beallitom az idojaras-ertesitot - hibauzenet. A Xubuntu volt a legjobb es a legstabilabb (es qrvajol tesztreszabhato, jo ez az xfce) de a kepfrissites aszinkronban volt (remelem jol irtam le) videoknal meg bongeszesnel es csikozodott a kep. A Compton telepitese meg hazavagta az egesz rendszert. Lehet szereztem par osz hajszalat de nem adtam fel, a Mint 17.3 Cinnamon kovetkezett, allandoan ledobja a wi-fit. Halleluja volt a Mint Xfce, betonstabil, wi-fi mukodik, beepitett Compizal jon, szep es egyenletes a kep, csak a gyari temakat hajlando megjeleniteni.
Mint 18 Mate beta: hat beta letere az osszeshez kepest atomstabil, minden rendesen es ugy mukodik ahogy szeretnem, szoval errol majd frissitek a veglegesre..
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest