Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
Nem birtam magammal es fo rendszernek megint a 18 MATE lett

Veri aszom.
-
Solten
őstag
-
Solten
őstag
Hol voltal korabban??

A "Synchronize drawing to the vertical blank" az elso amit kiprobaltam anno, meg sulyosbitotta is a helyzetet, a konfig fajl total helyrepofozta az egeszet (Mint 17.3 Xfce & Intel Braswell)

Ez szuper, az osszes felulet kozul az xfce jon be a legjobban, letisztult, gyors, egyszeru, jol konfiguralhato, stb stb.
-
Solten
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
En is. A 16.04-ek kozul az Ubuntu szinte osszes variansat teszteltem de nem komaljak a gepeim oket, allando hibauzenetek (a Kubuntuval nem sokaig szorakoztam, nem tetszik a felulete) jonnek, beallitom az idojaras-ertesitot - hibauzenet. A Xubuntu volt a legjobb es a legstabilabb (es qrvajol tesztreszabhato, jo ez az xfce) de a kepfrissites aszinkronban volt (remelem jol irtam le) videoknal meg bongeszesnel es csikozodott a kep. A Compton telepitese meg hazavagta az egesz rendszert. Lehet szereztem par osz hajszalat de nem adtam fel, a Mint 17.3 Cinnamon kovetkezett, allandoan ledobja a wi-fit. Halleluja volt a Mint Xfce, betonstabil, wi-fi mukodik, beepitett Compizal jon, szep es egyenletes a kep, csak a gyari temakat hajlando megjeleniteni.
Mint 18 Mate beta: hat beta letere az osszeshez kepest atomstabil, minden rendesen es ugy mukodik ahogy szeretnem, szoval errol majd frissitek a veglegesre..
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Rowon