- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
Nem birtam magammal es fo rendszernek megint a 18 MATE lett
Veri aszom.
-
Solten
őstag
-
Solten
őstag
Hol voltal korabban??
A "Synchronize drawing to the vertical blank" az elso amit kiprobaltam anno, meg sulyosbitotta is a helyzetet, a konfig fajl total helyrepofozta az egeszet (Mint 17.3 Xfce & Intel Braswell)
Ez szuper, az osszes felulet kozul az xfce jon be a legjobban, letisztult, gyors, egyszeru, jol konfiguralhato, stb stb.
-
Solten
őstag
válasz
King Unique #5895 üzenetére
En is. A 16.04-ek kozul az Ubuntu szinte osszes variansat teszteltem de nem komaljak a gepeim oket, allando hibauzenetek (a Kubuntuval nem sokaig szorakoztam, nem tetszik a felulete) jonnek, beallitom az idojaras-ertesitot - hibauzenet. A Xubuntu volt a legjobb es a legstabilabb (es qrvajol tesztreszabhato, jo ez az xfce) de a kepfrissites aszinkronban volt (remelem jol irtam le) videoknal meg bongeszesnel es csikozodott a kep. A Compton telepitese meg hazavagta az egesz rendszert. Lehet szereztem par osz hajszalat de nem adtam fel, a Mint 17.3 Cinnamon kovetkezett, allandoan ledobja a wi-fit. Halleluja volt a Mint Xfce, betonstabil, wi-fi mukodik, beepitett Compizal jon, szep es egyenletes a kep, csak a gyari temakat hajlando megjeleniteni.
Mint 18 Mate beta: hat beta letere az osszeshez kepest atomstabil, minden rendesen es ugy mukodik ahogy szeretnem, szoval errol majd frissitek a veglegesre..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hardcore café
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest