- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Köszi, igen én is rájöttem közben hogy ez a hiba csak a gnome commanderben van.
Épp telepítettem a legújabb xubuntut, egy ssd-re, el sem indul, csak a bal felső sarokban villog a kurzor.
Ennyi.
A telepítés is csak úgy indult el, hogy először arra mentem rá hogy linux kipróbálás, és az "asztalon" lévő telepítés ikonra kattintva futott le a telepítől. Ha bootolsákor arra mentem hogy linux telepítése és nem kipróbálás, akkor is csak fekete képernyő és bal felső sarokban villogó kurzor.
Most ugye nem megint én szúrok el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1
- PlayStation 3
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Ubuntu Linux
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest