- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Üdvözlet!
Tudom, az utóbbi pár kommentemre is én reagáltam, mert meg tudtam oldani a gondjaimat, de ezt most más. Ezt nem egészen értem.
Leírom azért az adatokat mégegyszer;Linux Mint 13 Maya 64Bit, nem akarok frissíteni, jó okom van rá!
Szóval. Ez a probléma nem is egy, de haladjunk sorban.Ki akartam bontani egy System.img fájlt, de a terminál f@szságokat beszél;
Miért nem találja, mikor konkrétan ott keresi, ahol van?
A következő dolog egy kommunikációs program; Viber.
Mivel terminál nem találta, szoftverközpontban nem volt, így a Viber.com/support... nem tudom már, de valami ilyen volt a címe oldalról szedtem le. Kétféle Linux verzió volt támogatva kiírva, hozzám a Debian állt közelebb, leszedtem azt. 64Bites volt, azzal nem is volt gond.
Telepítette, aztán megnyitáskor kiadott egy szürke táblát, ami számomra nem volt ismerős (mint Viber felület), de mivel nem lehetett semmit csinálni rajta, kikapcsoltam. Azóta az a tábla sem jelenik meg. Többszöri újraindítás és újratelepítése a programnak sem segített.
Tehát a kérés adott; Miért nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest