- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Eddig úgy telepítettem a Mint-et hogy a wincsimen készítettem 2 partíciót, az egyikre előbb a windows-t a másikra a Linux Mint-et. Nemrég vettem egy ssd-t és az összeolvasott infók szerint, minden wincsit lehúztam csak az ssd maradt, amit a 17.3as Mint Live dvd-ről gparteddel partícionáltam kétfelé. Egyik partícióra gond nélkül felment a windows7, a másikra telepítettem a 17.3-at, swap nélkül csak simán. Újraindítás után nem jelent meg a grub menü, hanem azonnal indult a Linux. Rágugliztam és sikerült módosítanom az etc/default-ban a grub-ot, mégpedig úgy hogy a GRUB_DEFAULT=4 beállítással, újraindítás után megjelent a grub menü és valóban a Windows indult volna 10 mp után. De nem indul hanem pár másodperc fekete képernyő után visszadobja a grub menüt.
Mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest