Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Okés csinálok majd de most nem vagyok már otthon. Amúgy totál újrarktam a gépet és csak a kernelt cseréltem le semmi mást nemcsináltam + frissítés persze és no vbox. Viszont egy wine-al futtatott videokonverter progi ment mindig a háttérben és az dolgozott, s csak azután jött a hiba mint ahogy éjjel is. Valószínűleg ez okozta a hibát de estére kiderül most nem megy semmi ilyesmi. Azért használnám azt mert normál videószerkesztő és konverter nincs linuxra ami tetszene és működne ill könnyen kezelhető lenne

avidemux (friss stabil) működik csak épp nem kezel semmit nem nyit meg semmi file-t. 2.4-et akarnám megszerezni az működött tudom csak nemérni el seholse. Próbáltam már több progit is linux alatt de mint vagy nehéz használni vagy 10percig kell szórakozni egy filmel mire kódolásra kész lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon