Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unamuno
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ez érdekes. Tanulva az előző tapasztalatokból az új rutint követve leállítottam a Dropbox betöltődését és utána indítottam a frissítést, hogy rögzítsem mely programokkal nem boldogul az Energotel. Legnagyobb meglepetésemre rendben lefutott a teljes frissítés és persze a leállított Dropbox is üzemképes mint ahogy ez kiderült egy órája.
A frissítési probléma egyértelműen összefügg a Dropboxot érintő problémával. Ha a mintupdate frissítésekor le van állítva a Dropbox akkor a programok frissítése is rendben lefut minden probléma nélkül.
Ezekből az következik szerintem, hogy valamelyik Energoteles programmal lehet gond.
Eddig ha nem változtattam meg az Energotelt akkor hiába indítottam újra a gépet, hiába frissítettem a csomagtárolót, azok a programok továbbra sem települtek amiket első alkalommal sem tudott feltenni de ha átálltam más forrásra -történetesen a Csehekre, akkor viszont rendben felmentek.
Nem fárasztalak tovább ezzel és örülök, hogy nem kártevő okozta a gondokat. Örülök, hogy rendben van végre a gép! Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BestBuy topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kuponkunyeráló
- Bestbuy játékok
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon