Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unamuno
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ez érdekes. Tanulva az előző tapasztalatokból az új rutint követve leállítottam a Dropbox betöltődését és utána indítottam a frissítést, hogy rögzítsem mely programokkal nem boldogul az Energotel. Legnagyobb meglepetésemre rendben lefutott a teljes frissítés és persze a leállított Dropbox is üzemképes mint ahogy ez kiderült egy órája.
A frissítési probléma egyértelműen összefügg a Dropboxot érintő problémával. Ha a mintupdate frissítésekor le van állítva a Dropbox akkor a programok frissítése is rendben lefut minden probléma nélkül.
Ezekből az következik szerintem, hogy valamelyik Energoteles programmal lehet gond.
Eddig ha nem változtattam meg az Energotelt akkor hiába indítottam újra a gépet, hiába frissítettem a csomagtárolót, azok a programok továbbra sem települtek amiket első alkalommal sem tudott feltenni de ha átálltam más forrásra -történetesen a Csehekre, akkor viszont rendben felmentek.
Nem fárasztalak tovább ezzel és örülök, hogy nem kártevő okozta a gondokat. Örülök, hogy rendben van végre a gép! Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon