Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Magisk
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lathronos
üzenetére
Tévedsz!

Írjad csak a blogodat és rakd is fel ide az ilyen Mint remastereket, azért csinálod, hogy kipróbálja/használja, aki érdeklődik iránta! Hol máshol lenne ezeknek a helye, ha nem a Mint topikban? Könnyű úgy jól kritizálni, ha valaki még nem csinált egy jobb remastert Mint Cinnamonból ill. semmilyent sem csinált még.
Egyébként a kritikákból építkezni kell!Olyat úgysem fogsz csinálni, amiben minden összetevő mindenkinek tetszeni fog! Ha valamelyik program nekem nem tetszene, szánnék rá 2 percet és lecserélném. Synaptic vagy terminal csak van benne!

Raynes ft is többnyire érdeklődött és olyan kifogásokat emelt, aminek Cinnamont használóknál nincs jelentősége, mert aki ezt használja, az nincs szűkében erőforrásoknak. Raynes LXDE-t használ, így nem is értem a kekeckedését, de azzal inkább csak palástolja a heveny kíváncsiságát.

Az, hogy Clementine vagy Deadbeef, erőforrás tekintetében jelentéktelen, nincs szignifikáns különbség a kettő között, kipróbáltam direkt mindkettőt. ugye nem lightos DE-ről beszélünk!
Az MTP meg imbolygó vagy tekergő ablakok, meg milyen tűzfal? Mégis milyen tűzfal lenne egy totál kezdőknek készült remasterben? Smoothwall vagy IPCop? Nekem logikus volt, hogy Gufw lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon