- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lathronos #4941 üzenetére
Tévedsz!
Írjad csak a blogodat és rakd is fel ide az ilyen Mint remastereket, azért csinálod, hogy kipróbálja/használja, aki érdeklődik iránta! Hol máshol lenne ezeknek a helye, ha nem a Mint topikban? Könnyű úgy jól kritizálni, ha valaki még nem csinált egy jobb remastert Mint Cinnamonból ill. semmilyent sem csinált még.
Egyébként a kritikákból építkezni kell!Olyat úgysem fogsz csinálni, amiben minden összetevő mindenkinek tetszeni fog! Ha valamelyik program nekem nem tetszene, szánnék rá 2 percet és lecserélném. Synaptic vagy terminal csak van benne!
Raynes ft is többnyire érdeklődött és olyan kifogásokat emelt, aminek Cinnamont használóknál nincs jelentősége, mert aki ezt használja, az nincs szűkében erőforrásoknak. Raynes LXDE-t használ, így nem is értem a kekeckedését, de azzal inkább csak palástolja a heveny kíváncsiságát.
Az, hogy Clementine vagy Deadbeef, erőforrás tekintetében jelentéktelen, nincs szignifikáns különbség a kettő között, kipróbáltam direkt mindkettőt. ugye nem lightos DE-ről beszélünk!
Az MTP meg imbolygó vagy tekergő ablakok, meg milyen tűzfal? Mégis milyen tűzfal lenne egy totál kezdőknek készült remasterben? Smoothwall vagy IPCop? Nekem logikus volt, hogy Gufw lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest