- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
utas666
tag
Ezen nem akranak majd változtatni? http://superuser.com/questions/53957/what-do-alsa-devices-like-hw0-0-mean-how-do-i-figure-out-which-to-use
Értem én hogy 3 betűs könyvtárak, meg minden, de a minap megnéztem, hogy mi a helyzet videódigitalizálással (Pinnacle PCTV Pro, Mint 17.2) és az alap rendszer nettel felhúzva tök jól felismert mindent, kezdtem is örülni, de az istennek nem tudtam rendes, nem futkorászó képet kihozni a felvételhez. Volt egy progi (tvtime) amivel szépen lehetett nézni (tehát tényleg csak szoftveres probléma lehet), de ott digizés sajna 0. Aztán ott volt az alap VLC, ahol viszont minden beállítás ilyen kódolt formában ment hogy source -1,0,1... meg ilyenek és kb az egész állapot teret le kellett volna tapogatni, mert semmiről nem derült ki hogy most mit is jelent. Az ilyenek helyett lehetne valami dictionary, szöveges-beszédes név ami utal a gyártóra, funkcióra és nem csak integer sorszámozás mindenhez. Mondjuk pont a VLC elég fapados ennél a résznél, de mást meg nem nagyon ismerek (majd esetleg most mondhat valaki alternatívát).
Én most egy konkrét példát írtam le, de máskor is volt már hogy a dev01 típusu jelölések elkedvetlenítettek, mert beszédes nevek nélkül fogalmam se volt, hogy épp merre járok és mit is kéne csinálnom. Távol álljon tőlem, hogy fújoljak, inkább csak kíváncsiságból említettem ezt meg, hogy vajon másnak is előfordultak-e már ilyesmi gondolatai linuxozás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Túra és kirándulás topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Windows 11
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest