-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
hódmaci #4461 üzenetére
Nem siet az óra, csak képet cseréltem mert az első nagyon homályosra sikerült.
(#4462) Syl
Én is mindig felrakom a tálcát mint látod. Na majd ma este sleep-pel kapcsolom ki a PC-t, és letesztelem kibírja-e reggelig. Laptopon rögtön sleep-re kapcsol ha lecsukom a kijelzőt.
(#4460) Dhampir
A tálca tehető alulra, jobboldalra, vagy balra is, ahová csak akarod. Az egyetlen hiba amit eddig tapasztaltam, hogy a Nemo megjegyezte a remaster készítése alatti saját mappa tartalmának elérési útvonalát. Így közvetlenül nem elérhető a Nemo oldalsávjából a Dokumentumok, Képek, Zenék, Videók, Letöltések mappa(azok, amiknek a jobb alsó sarkánál egy kis sárga négyzetet látsz), csak a Saját. De ennyi szerintem még elnézhető neki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Parfüm topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest